Продавець Інтернет-магазин "Пряний мір" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2111 відгуків
Подарункові набори !Переглянути

Кардамон мелений "Преміум"

904 ₴/кг

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
+380 (67) 424-61-44
Юлія
  • +380 (93) 124-61-44
Кардамон мелений "Преміум"
В наявностіКардамон мелений "Преміум"
904 ₴/кг
+380 (67) 424-61-44
Юлія
  • +380 (93) 124-61-44
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Кардамон мелений спеція

Кардамон мелений преміум

Країна походження: Індія

Пакування:

  • ДОЙ-ПАК КРАФТ-ПАПІР з прозорим вікном 100 г,200г ,500г
  • Фольгований пакет -1кг
  • Паперовий пакет з поліетиленовою вставкою -5 кг
  • мішки по 25 кг

Використання в кулінарії спеції кардамон
Кардамон входить до складу багатьох пряних сумішей. Ним ароматизують ковбаси, сири, тютюн. Найчастіше прянощі додають у кондитерські вироби, з якими гармонійно поєднується запах кардамону - дуже сильний і разом з тим пікантний, гострий, пекучий, злегка камфорний з легким лимонним відтінком. Використовують не весь плід, а маленькі насіння, що знаходяться всередині. Сама оболонка ароматом не має, але захищає насіння від витоку запаху.
Застосування кардамону в борошняних виробах і солодких начинках традиційно для європейської і російської кухонь. Ним ароматизують тісто для оладок, печива, пряників, пряників, булочок з родзинками, солодких пирогів з начинкою з маку та ін. Без кардамону неможливо уявити східні солодощі. З ним готують мигдальні трубочки, пахлаву, шароц, варення з баклажанів, зелених томатів, волоських горіхів. В Індії пряністю обов'язково присмачують морквяну і бурякову халву, солодкий вермішелевий пайзам.
Досить часто кардамон використовується в голландських бисквитах, у скандинавських пироги та печиво. Кардамон часто присутня в індійських солодощі та напої. З-за високої ціни кардамон додають в основному в святкові страви. Також кардамон використовують для розсолів, в пунші, глінтвейні. Його можна додавати у м'ясні страви, страви з молюсками. Ще одне застосування – в заварних кремів і деяких російських лікерах. Для додання особливого смаку кардамон використовують при приготуванні турецької і арабської кави.
Кардамон використовують також для поліпшення смаку і аромату підлив, соусів. У поєднанні з іншими прянощами, наприклад з шафраном,кмином, додають варену рибу; з червоним перцем— у смажену і запечену рибу та інші морські продукти; і т. д.
У харчовій промисловості кардамон додають гірчицю, соуси, у варення з горіхів. Він входить в пряні суміші для маринування оселедця, кільки, салаки. У невеликих кількостях виправляє смак ковбас, особливо ліверної.

Основні
Вага1 г
Країна виробникІндія
УпаковкаПоліпропіленовий пакет
СкладКардамон
Тип спеційКардамон
Користувальницькі характеристики
Вага (г)1000
  • Ціна: 904 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner