Кардамон мелений "Преміум"
904 ₴/кг
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
- +380 (93) 124-61-44
Кардамон мелений спеція
Кардамон мелений преміум
Країна походження: Індія
Пакування:
- ДОЙ-ПАК КРАФТ-ПАПІР з прозорим вікном 100 г,200г ,500г
- Фольгований пакет -1кг
- Паперовий пакет з поліетиленовою вставкою -5 кг
- мішки по 25 кг
Використання в кулінарії спеції кардамон
Кардамон входить до складу багатьох пряних сумішей. Ним ароматизують ковбаси, сири, тютюн. Найчастіше прянощі додають у кондитерські вироби, з якими гармонійно поєднується запах кардамону - дуже сильний і разом з тим пікантний, гострий, пекучий, злегка камфорний з легким лимонним відтінком. Використовують не весь плід, а маленькі насіння, що знаходяться всередині. Сама оболонка ароматом не має, але захищає насіння від витоку запаху.
Застосування кардамону в борошняних виробах і солодких начинках традиційно для європейської і російської кухонь. Ним ароматизують тісто для оладок, печива, пряників, пряників, булочок з родзинками, солодких пирогів з начинкою з маку та ін. Без кардамону неможливо уявити східні солодощі. З ним готують мигдальні трубочки, пахлаву, шароц, варення з баклажанів, зелених томатів, волоських горіхів. В Індії пряністю обов'язково присмачують морквяну і бурякову халву, солодкий вермішелевий пайзам.
Досить часто кардамон використовується в голландських бисквитах, у скандинавських пироги та печиво. Кардамон часто присутня в індійських солодощі та напої. З-за високої ціни кардамон додають в основному в святкові страви. Також кардамон використовують для розсолів, в пунші, глінтвейні. Його можна додавати у м'ясні страви, страви з молюсками. Ще одне застосування – в заварних кремів і деяких російських лікерах. Для додання особливого смаку кардамон використовують при приготуванні турецької і арабської кави.
Кардамон використовують також для поліпшення смаку і аромату підлив, соусів. У поєднанні з іншими прянощами, наприклад з шафраном,кмином, додають варену рибу; з червоним перцем— у смажену і запечену рибу та інші морські продукти; і т. д.
У харчовій промисловості кардамон додають гірчицю, соуси, у варення з горіхів. Він входить в пряні суміші для маринування оселедця, кільки, салаки. У невеликих кількостях виправляє смак ковбас, особливо ліверної.
Основні | |
---|---|
Вага | 1 г |
Країна виробник | Індія |
Упаковка | Поліпропіленовий пакет |
Склад | Кардамон |
Тип спецій | Кардамон |
Користувальницькі характеристики | |
Вага (г) | 1000 |
- Ціна: 904 ₴/кг