Продавець Интернет-магазин "Пряный Мир" розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
429 відгуків
Подарункові набори !Переглянути
Інтернет-магазин "Пряний мір"

Кардамон мелений преміум спеція

778 грн./кг

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
+380674246144
  • +380931246144
Кардамон мелений преміум спеція
В наявностіКардамон мелений преміум спеція
778 грн./кг
Купити
+380674246144
  • +380931246144
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Кардамон мелений спеція

Кардамон мелений преміум

Країна походження: Індія

Упаковка:

  • ДОЙ-ПАК КРАФТ-ПАПІР з прозорим вікном 250г ,500г
  • Фольгований пакет -1кг
  • Паперовий пакет з поліетиленовою вставкою -5 кг
  • мішки по 25 кг

Використання в кулінарії спеції кардамон
Кардамон входить до складу багатьох пряних сумішей. Ним ароматизують ковбаси, сири, тютюн. Найчастіше прянощі додають у кондитерські вироби, з якими гармонійно поєднується запах кардамону - дуже сильний і разом з тим пікантний, гострий, пекучий, злегка камфорний з легким лимонним відтінком. Використовують не весь плід, а маленькі насіння, що знаходяться всередині. Сама оболонка ароматом не має, але захищає насіння від витоку запаху.
Застосування кардамону в борошняних виробах і солодких начинках традиційно для європейської і російської кухонь. Ним ароматизують тісто для оладок, печива, пряників, пряників, булочок з родзинками, солодких пирогів з начинкою з маку та ін. Без кардамону неможливо уявити східні солодощі. З ним готують мигдальні трубочки, пахлаву, шароц, варення з баклажанів, зелених томатів, волоських горіхів. В Індії пряністю обов'язково присмачують морквяну і бурякову халву, солодкий вермішелевий пайзам.
Досить часто кардамон використовується в голландських бисквитах, у скандинавських пироги та печиво. Кардамон часто присутня в індійських солодощі та напої. З-за високої ціни кардамон додають в основному в святкові страви. Також кардамон використовують для розсолів, в пунші, глінтвейні. Його можна додавати у м'ясні страви, страви з молюсками. Ще одне застосування – в заварних кремів і деяких російських лікерах. Для додання особливого смаку кардамон використовують при приготуванні турецької і арабської кави.
Кардамон використовують також для поліпшення смаку і аромату підлив, соусів. У поєднанні з іншими прянощами, наприклад з шафраном,кмином, додають варену рибу; з червоним перцем— у смажену і запечену рибу та інші морські продукти; і т. д.
У харчовій промисловості кардамон додають гірчицю, соуси, у варення з горіхів. Він входить в пряні суміші для маринування оселедця, кільки, салаки. У невеликих кількостях виправляє смак ковбас, особливо ліверної.

Основні
Країна виробникІндія
Тип спеційКардамон
УпаковкаПоліпропіленовий пакет
Вага1 г
СкладКардамон
Користувальницькі характеристики
Вага (г)1000
  • Ціна: 778 грн./кг