
Приправа для плову по-узбецьки
370 ₴/кг
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
- +380 (93) 124-61-44
Приправа для плову по-узбекцьки
СКЛАД:
Плов — це національна страва вузбеків, туркменів, таджиків та інших народів Середньої Азії. Але в нашій кухні він теж дуже сподобався. Готувала його хоча б один раз будь-яка господиня. Може, він виходить не таким, як справжній вузбекський або таджикський, але додавши до нього спеціальної приправи «для плови» він буде виходити все краще та краще.
Як правильно додавати спеції в плов
Химерні поєднання терпких приправ — одна з явних особливостей східної кухні. Тут усе просякнуте прянощами, й одна з найвідоміших страв Середньої Азії — плов — звичайно, не виняток. Важливо не тільки правильно підібрати спеції, але й додати їх у потрібний момент — тільки так страва набуде справжнього смаку, аромату та колориту.
Спочатку в розпечену соняшникову олію викладається цибуля, потім — м'ясо та морква, потім, коли всі ці інгредієнти обсмажаться, приходить година спецій. Перед їх додаванням варто підлити трохи води. Тільки після цього висипається рис. Далі страва тушкується на повільному вогні.
Підбір пропорцій прянощів — справжнє мистецтво. «Пряний світ» пропонує замовити готові збалансовані суміші спецій із доставкою по Україні .
Основні | |
---|---|
Вага | 1 г |
вага | |
Вага (г) | 1000г |
- Ціна: 370 ₴/кг