Мак кондитерський
195 ₴/кг
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 240 грн
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- +380 (93) 124-61-44
Мак кондитерський
Корисні властивості маку
Мак є тим універсальним продуктом, який знайшов своє найширше застосування в кулінарії та кондитерській сфері. Мак використовується під час випікання пирогів, булочок, сушок, калачів, рулетів та інших кондитерських ласощів.
Так часто він слугує начинкою для випічки або для виготовлення халви. Але варто зазначити, що він дуже вдало застосовується як панірування для овочів. У меленому вигляді його насіння у формі приправи до різноманітних страв надають особливого аромату та неповторного смаку, зберігаючи водночас всі свої природні властивості.
Цей продукт багатий на мінеральні речовини та вітаміни. Саме тому фахівці в галузі здорового та лікувального харчування, а також дієтологи рекомендують вживати його хоча б раз на тиждень, особливо в холодні місяці, коли дуже мало джерел натуральних вітамінів. Це дасть змогу зміцнити імунітет і поліпшити обмінні процеси в організмі.
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Користувальницькі характеристики | |
Вага (г) | 1000 |
- Ціна: 195 ₴/кг