Продавець Інтернет-магазин "Пряний мір" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2111 відгуків
Подарункові набори !Переглянути

Суміш прованських трав

310 ₴/кг

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
+380 (67) 424-61-44
Юлія
  • +380 (93) 124-61-44
Суміш прованських трав
В наявностіСуміш прованських трав
310 ₴/кг
+380 (67) 424-61-44
Юлія
  • +380 (93) 124-61-44
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Суміш прованських трав

http://pryaniy-mir.com.ua

Пакування:

  • ДІЙ-ПАК КРАФТ-БУМАГА з прозорим вікном 100, 200г,500г 
  • Поліетиленовий пакет 1-5 кг
  • мішки по 25 кг.

ШКІДКЕ НЕ МІСТИТЬ СОЛІ, БАРВНИКІВ  І ПІЩЕВИХ ДОБАВОК!

Прованський трави — суміш трав, до якої входять

  • розмарин

  • базилік
  • чебрець

  • орегано

  • чабер 

  • майоран

Широко застосовуються як добавка до супів, соусів и салатам. Використовується під час приготування жаркої, м'ясної фарші, начинок і страв з риби.

Назва суміші походить від назви відомих своїми пряними травами регіону у Франції — Провансу

СМАЧНІ ТА КОРИСНІ  ВЛАСТИВОСТІ ПРОВАНСКИХ ТРАВ

Розгляньмо докладніше основні компоненти приправи з прованської трави, їхні корисні властивості, особливості застосування та смакові поєднання.

Адже прованські трави це не тільки приправа, а цілий світ ароматних трав в одному букеті.

  • Розмарин

Розмарин має пекучий, злегка гіркуватий смак і привабливий смолистий аромат.

Завдяки цим якостям, голчасті листочки рослини успішно застосовуються в багатьох стравах середземноморської дієти. Розмарин є сильною пряністю і, у разі додавання в їжу, має грамотно дозуватися.

Для максимально чистої та яскравої ароматизації страви намагайтеся використовувати тільки свіже розмаринове листя в невеликій кількості, не залишаючи його на тривалий час під час готування (ви наче ризикуєте збагатити їжу гіркотою).

Найкращі варіанти для розмарину — м'ясні страви (особливо баранина), жирний птах і риба. Оригінально проявляється пряність у м'яких сирах і несолодкій випічці: грінках, багетах, інших хлібних виробах.

Як більшість пряних спецій, розмарин сприяє травленню, є натуральним тоніком і дезинфектором для організму, а ефірна олія рослини ефективно очищає повітря в приміщеннях.

  • Чебрець

Чебрець (або чебрець) — запашна яскрава пряність, висушене листя якої є невіддільним компонентом більшості страв французької кухні.

Особливість стародавнього чебрецю в тривалому збереженні всіх ароматичних і смакових якостей як до, так і після сушіння рослини.

Говорячи про смак чебрецю, треба зазначити достатню природну гіркоту прянощі, особливо зосереджену в пагонах і гілках свіжого чебрецю.


Чабрець добре поєднується з іншими травами, і навіть сам собою облагороджує страви з баранини, птиці, будь-яких овочів (особливо гарний із картоплею, гарбузом) і бобових.Тем більше листочки рослини досить дрібні, що робить пряність дуже зручною в готуванні.

Пряність нерідко використовують під час заготівлі маринадів і риби. Крім чудових смакових якостей, чебрець славиться сприятливим впливом на здоров'я.

Спробуйте додати трохи сухого чебрецю в м'ятний або звичайний чорний чай — тонізувальний ефект незабаром приємно здивує. Також можна заварювати чебрець із запашницею та іншими цілющими травами.

  • майоран

На відміну від чебрецю, майоран не може тривалий час зберігати ароматичні речовини, тому краще використовувати прянощі переважно у свіжому вигляді.

Листя рослини має сильний пряний аромат і відчутний пекучий смак.

Практично з часів Середньовіччя майоран знаходить ідеальне застосування в калорійних європейських стравах: смажена свинина, запечена домашня птиця, ситні бобові та овочеві гарніри (з помідорами, зокрема), тушковані гриби придбають із майораном нові смакові відтінки.

Зв'язок між важкою їжею й майораном теж не випадковий: пряність здавна вважалася лікарською рослиною, особливо цінним як помічником травлення.

 

СУМІШ ПРОВАНСЬких ТРАВ — ЗАСТОСУВАННЯ  В  СТРАВАХ

Незаперечним фактом в історії прованських трав залишається їхня універсальність у світовій кухні.

Класичний набір прованських трав знадобиться в тому разі, коли страва потребує смаку сонця над лавандовими плантаціями Провансу.

Коли варто внести в їжу приморський дух або підкреслити елемент середземноморської дієти.

І хоча заведено вважати прованську суміш приправою тільки для супів, салатів і соусів, вона отримала широке застосування в стравах із м'яса та риби (ідеалу до курки та фаршу).

Що це за страву залежить від конкретного набору трав, але, як повідомляли  вище, найкраще прованська суміш проявляється в ситних м'ясних, овочевих, тушкованих або смажених стравах і, звичайно, незамінна в бульйонах, наваристих супах і різних соусах.

  • Приправа добре доповнює овочеві гарніри, рагу.
  • Не стали винятком навіть вироби з тіста: подрібнені листочки деяких прованських трав (наприклад, розмарин або лаванда) надають хлібу унікального смакового відтінку.
  • Прованські трави стоїть  додавати до знаменитого соусу бешамель  і, звісно ж, варити з ними курячий бульйон
  • Вони ідеальні для приправлення  запечених овочів: томати, баклажани, кабачки та  перцы.
Основні
Країна виробникУкраїна
Тип спеційПрованські трави
УпаковкаПоліпропіленовий пакет
Вага1000 г
Складчебрець,майоран,орегано,розмарин,чабер,базилік.
Користувальницькі характеристики
Вага (г)1000
  • Ціна: 310 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner