Какао-порошок алкалізований 100г
60 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 240 грн
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- +380 (93) 124-61-44
Какао-порошок натуральний, алкалізований 100г
КАКАО-ПОРОШОК , АЛКАЛІЗОВАНИЙ,
Крафт упаковка 150г
Гаряче какао готується з какао-порошку, цукру та молока, іноді з додаванням ванілі, кориці та інших приправ.
Чим корисне какао
Крім яскравого та приємного смаку, какао на молоці містить низку корисних для здоров'я характеристик. Ось деякі з них:
В какао містяться корисні мікроелементи, такі як калій, магній, кальцій, фосфор, натрій, мідь, залізо, а також вітаміни груп А, Е, В та РР.
За результатами дослідження, проведеного в Корнельському університеті (США), концентрація антиоксидантів у гарячому какао майже вдвічі вища, ніж у червоному вині, вдвічі-втричі вища, ніж зеленому чаї, і в чотири-п'ять разів вища, ніж у чорному чаю.
При цьому важливо, щоб напій був гарячим, так як при нагріванні в ньому вивільняється більше антиоксидантів.
Флавоноїди, які містяться в какао, покращують кровообіг, знижують кров'яний тиск та позитивно впливають на роботу серця.
Какао корисно для роботи мозку.
Фенетиламін, який міститься в какао, сприяє підвищенню рівня ендорфінів та серотоніну, завдяки чому покращується загальне самопочуття та настрій.
Завдяки вмісту мінеральної сірки, какао корисне для волосся, нігтів, а також для печінки та підшлункової залози.
Тепер, коли зрозуміло, що какао з молоком корисне для здоров'я, пропонуємо вам кілька рецептів, які допоможуть створити незабутній напій для вас та ваших близьких! Отже, з чого розпочати приготування какао на молоці?
Базові інгредієнти для приготування какао
- Порошок какао без добавок
- Цукор (можна замінювати кленовим сиропом, медом, нектаром агав
- Молоко
- Сіль, ваніль, кориця - за смаком.
- Інші інгредієнти – залежно від рецепту
Перший рецепт - какао на молоці з ваніллю - Пів чашка цукру
- 1/3 чашки кип'яченої води
- 1/4 чашки порошку какао
- 4 чашки молока
- Дрібка солі
- 3/4 чайної ложки ванілі
Змішайте в каструлі порошок какао, цукор, воду, сіль і поставте на середній вогонь. Доведіть до кипіння, постійно помішуючи. Після того, як какао закипить, утримуйте на вогні ще 1 хвилину. Тепер додайте молоко та розігрійте, не доводячи до кипіння. Насамкінець додайте в напій ваніль і добре розмішайте. Какао можна подавати на стіл.
Другий рецепт - какао на молоці з кленовим сиропом
- 1 чашка молока
- 2 столові ложки порошку какао
- 1 столова ложка кленового сиропу (прекрасний замінник цукру)
- 1 чайна ложка ванілі
- Дрібка солі
Поставте каструлю з інгредієнтами на середній вогонь та підігрійте, постійно помішуючи.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 150 г |
Тип | Какао-порошок |
Жирність | 12 % |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Пакет з крафт-паперу на зіп-застібці |
- Ціна: 60 ₴