Паприка червона мелена копчена
464 ₴/кг
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
- +380 (93) 124-61-44
Паприка копчена мелена
ПАПРИКА КРАСНА КУПЧЕНА
Країна походження:Іспанія
Пакування:
- ДІЙ-ПАК КРАФТ-БУМАГА з прозорим вікном 100 г,200г,500г
- Фольгований пакет — 1 кг
- Паперовий пакет із поліетиленовою вставкою — 5 кг
- мішки по 25 кг.
Людям, які страждають від зайвої ваги, часто рекомендують поєднувати вживання паприки з різними стравами, у зв'язку з тим, що солодкий перець не тільки покращує смакові якості їжі, але й здатний пришвидшувати травні процеси.
Є кілька класифікацій червоного перцю. Так, у більшості країн світу гострий червоний перець має назву «Чилі», солодкий або болгарський, перець називається «Паприка», а копчену паприку називають «Піментон».
Копчена паприка, вироблена в Іспанії, вирізняється тим, що після сушіння на сонці солодкий перець піддають копченню над дубовими гілками впродовж одного-двох тижнів, після чого стручки перемелюють на порошок. Унаслідок цього сильний солодкувато-пряний аромат меленої паприки збагачується глибоким, насиченим, димним відтінком.
Іспанський піментон є неймовірно ароматною пряністю. Його додають практично до всіх страв, яким необхідно надати насичений червоний колір і тонкий димний аромат. Особливо широко мелена копчена паприка використовують під час приготування різних томатних соусів, супів, рисових і рибних страв.
Іспанський піментон рекомендується додавати або вже готову страву, або недовго до закінчення готування, оскільки під час тривалого теплового оброблення він втрачає характерний димний аромат.
Без копченого червоного перцю неможливо уявити традиційні іспанські ковбаси, і передусім знамениту Чорізо (chorizo). Копчена червона паприка є однією з найпопулярніших і найшанованіших прянощів гурманами всього світу.
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Країна виробник | Іспанія |
Склад | Паприка червона копчена |
Тип спецій | Паприка |
Користувальницькі характеристики | |
Вага (г) | 1000 |
- Ціна: 464 ₴/кг