Продавець Інтернет-магазин "Пряний мір" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2111 відгуків
Подарункові набори !Переглянути

Цибуля зелена сушена кільцями

550 ₴/кг

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
+380 (67) 424-61-44
Юлія
  • +380 (93) 124-61-44
Цибуля зелена сушена кільцями
В наявностіЦибуля зелена сушена кільцями
550 ₴/кг
+380 (67) 424-61-44
Юлія
  • +380 (93) 124-61-44
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Цибуля зелена різана

Країна походження: Індія.

Пакування:

  • Поліетиленовий пакет 100г, 200 г, 500 г, 1 кг
  • Паперовий пакет з поліетиленовою вставкою -5 кг
  • ящик по 10 кг

Характеристика.

Цибуля-порей — цінна харчова та лікарська рослина. Цінність його обумовлена багатим хімічним складом. Порей містить в листі 9-14% сухих речовин (у цибулинах до 25%), 10-12% вуглеводів (в вибіленої частини), до 1,5% сирої клітковини, 0,1% органічних кислот, 1,5—2% білків. Відомо, що білок цибулі дуже цінний: присутня в ньому амінокислота цистин бере активну участь у багатьох важливих біохімічних процесів обміну речовин.

У пореї міститься калій, кальцій, натрій, залізо, фосфор, мідь, сірка. Особливо багатий порей калієм (до 250 мг%), що обумовлює його сечогінну дію. У ньому є вітамін С. При зберіганні кількість цього вітаміну в «ніжці» збільшується до 75-85 мг%. Знайдені також вітамі - А, В1 В2, В3, Е3, Е, Н, РР. Зелене листя порею містять також каротин, хлорофіл і ксантофилл, які є важнымисточником речовин, що йдуть на побудову молекул гемоглобіну.

Застосування.

Як харчову рослину цибулю-порей цілком може змагатися з ріпчастою цибулею. Він володіє ніжним ароматом і приємним, слабкогострий, солодким смаком. В їжу використовуються в основному потовщені вибілені помилкові стебла, які утворюються в перший рік життя цього лука. Вживаються в їжу і молоді зелені листя порею.

Порей використовують у сирому, тушкованому і вареному вигляді (окремо або в суміші з іншими компонентами) для приготування салатів, соусів, овочевих і м'ясних супів, страв з овочів, м'яса, риби, круп, яєць, для холодних закусок, як начинку для пирогів.

У сушеному вигляді порей добре зберігає свої ароматичні властивості і входить до складу сухих овочевих сумішей. Сушену цибулю-порей додають в супові концентрати.

Порей в першу чергу використовують як приправу до всіх овочевих супів і овочів взагалі. Можливо, Vichyssoise, холодний картопляно-цибулевий суп-пюре, є найвідомішим стравою з цибулі - порею. Всупереч його французькому назві, це блюдо створено в Америці, хоча і кухарем-французом, шеф-кухарем готелю Ritz Carlton в Нью-Йорку Louis Diat приблизно до 1900р. За легендою він створив чудовий холодний літній суп, натхненний дитячими спогадами про холодному молоці, яким розбавляв занадто гарячий суп.

Цибуля - порей може замінити будь цибулю в більшості страв, які використовують цибулю як приправу, але не навпаки. Заміна цибулі – порею ріпчастою цибулею буде мати наслідком набагато більш сильний аромат, який іноді шкідливий для оригінального блюда. Цибуля-порей поєднується з телятиною, сиром, птицею і шинкою. Він відмінно йде до буженини і баранині. Корисно його додавати до вареної риби або крабів.

З трав і спецій з ним добре поєднуються кервель, петрушка, шавлія, чебрець, базилік, лимон, і гірчиця

Основні
Вага1000 г
Країна виробникКитай
СкладЦибуля порей
Користувальницькі характеристики
Тип спеційЦибуля порей
Вага (г)1000
  • Ціна: 550 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner