Паприка червона різана Китай 3*3
360 ₴/кг
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
- +380 (93) 124-61-44
Паприка червона нарізана Китай 3*3
Паприка червона різана
Пропонуємо червону паприку різану 3*3, 6*6.
Країна походження:Китай.
Пакування:
ДІЙ-ПАК КРАФТ-ПАПЕР з прозорим вікном 250г, 500г
Фольгований пакет -1 кг
Паперовий пакет із поліетиленовою вставкою -5 кг
мішки по 25 кг.
Використання в кулінарії спеції паприка
Спеція паприка володіє гострим, пекучим, і солодким смаком. При нагріванні надає стравам яскраво червоний колір. Паприка – найулюбленіша спеція угорської та болгарської кухонь. Паприка також популярна у німців, іспанців, мексиканців, в азіатській кухні.І в Середземноморській Європі.
Паприка чудово поєднується з м'ясом і птицею. Одним з найпопулярніших угорських страв з паприкою є гуляш – середнє між супом і другою стравою. Сама назва «папрікаш» говорить про використання паприки в цьому традиційному угорському блюді, в якому м'ясо готується зі сметаною. Чудове угорське блюдо бограш також готується з паприкою.
Візьміть будь-мексиканське м'ясне блюдо – паприка буде обов'язковим інгредієнтом.
Паприку можна додавати в невеликих кількостях до риби і морепродуктів. Наприклад, паприку додають при варінні до ракам.
Багато супи складаються в гармонійній дружбу з паприкою.
Паприка надає пікантності гарячих страв з овочів. Вона відмінно поєднується з помідорами, квасолею, капустою, картоплею.
Деякі сорти сирів дуже гарні з паприкою. Також спеції додають у сир.
При приготуванні яєчні спробуйте приправити її паприкою – Вам сподобається! Також паприка добре підійде до начинки для фаршированих яєць.
У багато соуси додають паприку. Немислимий без неї, наприклад, чилі-соус, багато кетчупи, Ворчестершірскій соус.
В паприці міститься цукор, тому її потрібно нагрівати в рідині (воді, маслі, жирі), інакше вона не підгорить і стане гіркою.
Зберігати паприку потрібно в сухому темному місці не більше 6 місяців. Колір прянощі повинен бути яскраво-червоним. Якщо вона потемніла, це значить, що пора купувати більш свіжу паприку.
Використання в медицині спеції паприка
Паприка відноситься до розігріваючим спецій, завдяки цьому спеція полегшує біль в суглобах, покращує кровообіг, і в цілому підвищує енергійність і діяльність мозку.
Паприка збуджує апетит, і в цілому покращує роботу шлунково-кишкового тракту.
Паприка містить алкалоїд, капсаїцин (0,7%), що обумовлює подразнювальну дію і пекучий смак, цукру, білки, вітаміни З, P, B1, B2, каротин, ефірне і жирне масла, стероїдні сапоніни.
Містяться в паприці речовина капсаїцин має властивості антиоксиданта і знеболююче.
Основні | |
---|---|
Виробник | Пряний світ |
Країна виробник | Китай |
Вага | 1000 г |
Склад | паприка |
Користувальницькі характеристики | |
Вага (г) | 1000 |
- Ціна: 360 ₴/кг