Паприка червона різана Китай 6*6
434 ₴/кг
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
- +380 (93) 124-61-44
Паприка червона різана Китай 6*6
Паприка червона різана
Пропонуємо червону паприку різану 6*6
Країна походження: Китай.
Пакування:
- ДОЙ-ПАК КРАФТ-ПАПІР з прозорим вікном 500г
- Фольгований пакет -1кг
- Паперовий пакет з поліетиленовою вставкою -5 кг
- мішки по 25 кг
Використання в кулінарії спеції паприки
Використання в кулінарії спеції паприки
Спеція паприка має гострий, пекучий і солодкий смак. При нагріванні надає стравам яскраво-червоного кольору. Паприка – найулюбленіша спеція угорської та болгарської кухонь. Паприка також популярна у німців, іспанців, мексиканців, азіатської кухні. І в Середземноморській Європі.
Паприка чудово поєднується з м'ясом та птицею. Однією з найпопулярніших угорських страв з паприкою є гуляш – середня між супом та другою стравою. Сама назва «паприкаш» говорить про використання паприки у цій традиційній угорській страві, в якій м'ясо готується зі сметаною. Чудова угорська страва бограч також готується з паприкою.
Візьміть будь-яку мексиканську м'ясну страву – паприка буде обов'язковим інгредієнтом.
Паприку можна додавати в невеликих кількостях до риби та морепродуктів. Наприклад, паприку додають при варінні до раків.
Багато супів перебувають у гармонійній дружбі з паприкою.
Паприка надає пікантності гарячим стравам із овочів. Вона відмінно поєднується з томатами, квасолею, капустою, картоплею.
Деякі сорти сирів дуже гарні з паприкою. Також спецію додають у сир.
При приготуванні яєчні спробуйте приправити її паприкою - Вам сподобається! Також паприка добре підійде до начинки для фаршированих яєць.
Багато соусів додають паприку. Немислимий без неї, наприклад, чилі-соус, багато кетчупів, Ворчестерширський соус.
У паприці міститься цукор, тому її потрібно нагрівати в рідині (воді, олії, жирі), інакше вона підгорить і стане гіркою.
Зберігати паприку в сухому темному місці не більше 6 місяців. Колір прянощі має бути яскраво-червоним. Якщо вона потемніла, це означає, що настав час купувати свіжішу паприку.
Використання в медицині спеції паприка
Паприка відноситься до спецій, що розігрівають, завдяки цьому спеція полегшує біль у суглобах, покращує кровообіг, і в цілому підвищує енергійність і діяльність мозку.
Паприка збуджує апетит, і загалом покращує роботу шлунково-кишкового тракту.
Паприка містить алкалоїд, капсаїцин (0,7%), який обумовлює подразнювальну дію та пекучий смак, цукру, білки, вітаміни С, P, B1, B2, каротин, ефірну та жирну олії, стероїдні сапоніни.
Речовина капсаїцин, що міститься в паприці, має властивості антиоксиданту і знеболювального.
Основні | |
---|---|
Виробник | Пряний світ |
Країна виробник | Китай |
Тип спецій | Паприка |
Вага | 1000 г |
Склад | Паприка червона |
Користувальницькі характеристики | |
Вага (г) | 1000 |
- Ціна: 434 ₴/кг