Бодян (аніс зірчастий)
785 ₴/кг
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
- +380 (93) 124-61-44
Приправа бадьян для кулінарії
Усі товари:
http://pryaniy-mir.com.ua
Бодян
Пропонуємо бадьян цілий зірочкою
Країна походження: В'єтнам
Пакуваня:
- ДОЙ-ПАК КРАФТ-ПАПІР з прозорим вікном 100г , 200 г,500г
- п/п пакет -1кг
- Паперовий пакет з поліетиленовою вставкою -5 кг
- ящик 10кг
Бадьян (ілліціум, зірчастий аніс) - квіткова рослина, відноситься до монотипного сімейства Бадьянових. Батьківщиною Бад'яна вважають Східну і Південно - Східну Азію. Північна Америка. Набув широкого поширення в Індії, В'єтнамі, Абхазії. Плоди бадяну складаються із зіркоподібних деревних листівок з однонасінним наповненням. Пряністю прийнято вважати сухі зрілі плоди в цілому або меленому вигляді.
БАДЬЯН У КУЛІНАРІЇ
Випічка та кондитерські вироби – основні напрямки застосування бадьяну. Причому молоти його потрібно перед вживанням. Ще важливою особливістю є те, що бадьян виділяє свій аромат лише за термічної дії, яка збережеться у готовій страві. Киселі, муси, компоти, варення також можна відрізнити вишуканістю аромату, якщо в них додати трохи бадьяна. Бадьян чудово гармонує з фенхелем, імбиром, корицею. гвоздикою, перцями.
Східна кулінарія досить широко використовує бадьян у різні соуси та підливи, рисові, м'ясні, рибні та овочеві страви.
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Країна виробник | Індія |
Упаковка | Пакет з крафт-паперу |
Склад | Бадьян цілий |
Тип спецій | Бадьян |
Користувальницькі характеристики | |
Вага (г) | 1000 |
- Ціна: 785 ₴/кг