Приправа для сала (шпика)
309 ₴/кг
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
- +380 (93) 124-61-44
Приправа для сала вагова
Пропонуємо набір спецій для сала ваговою.
Країна походження: Україна.
Пакування:
- ДІЙ-ПАК КРАФТ-БУМАГА з прозорим вікном 100 г,200 г,500г
- Фольгований пакет — 1 кг
- Паперовий пакет із поліетиленовою вставкою — 5 кг
- мішки по 25 кг.
СКЛАД:
- Чорний перець мелений
- чилі мелений
- паприка
- часник
- мускатний горіх мелений
- коріандр мелений
Властивості приправи для сала
Для багатьох поколінь слов'янських народів ніжна любов до салу, можна сказати, виражена на рівні генетичної пам'яті. І жодні фахівці в галузі дієтології не здатні переконати шанувальників цього солоного ласощів у тому, що сало є шкідливим і надто калорійним продуктом.
Можливо, для француза або італійця сало та являє собою справжній холестериновий удар здоров'ям, але для слов'янської душі це суцільне задоволення й радість. Шматочок сала, невеликий скибочок ароматного бордодинського хліба з малосольним огірочком — життя вдалося, чи не так?
Правильне сало, на думку знавців, обов'язково має мати прошарок м'яса. Крім того, засолено воно має бути власними руками — жодне магазинне сало не здатне зрівнятися на смак із домашніми. У тому, що цей продукт уже довгий час є одним з основних складників нашої продуктової кошика, немає нічого незвичайного — сало чудово втамовує голод, сприяючи накопиченню енергії сил, а також підвищуючи імунітет.
На сьогодні багато господинь набувають свіжого сала, а потім засалюють його в домашніх умовах самостійно. Для цього потрібна приправа для сала, яку можна скласти самому або придбати вже готовий продукт. Однак не тільки від приправи для сала залежить кінцевий результат — важливо вибрати якісний шпиль.
Під час придбання сала, яке найкраще підійде для засолювання, необхідно звертати увагу на однорідність його структури. В ідеалі воно має бути білим або мати приємний рожевий відтінок. Найчастіше продавці пропонують смугастий шпильок, але такий для засолювання не годиться — такий продукт чудово підходить для копчення.
Переважно для засолювання сала використовується велика кам'яна сіль. Всі складники приправи для сала змішуються до однорідності, після чого шпик ретельно ними натирається й залишається проливатися на кілька днів
Рекомендації для копчення сала
У процедурі копчення сала багато людей обходяться однією сіллю. Але якщо ваша мета — створити цілий букет різних смаків і ароматів, то можна застосовувати й додаткові приправи. Наша рекомендація — використання часнику як свіжого, так і сухого, чорного перцю, лаврового листа. Такі спеції для копчення сала є універсальними, і припадуть до смаку будь-якій людині. З них рекомендовано зробити маринад. До часнику можна додати лавровий лист (подрібнений), 1⁄2 чайної ложки сухої гірчиці. Цукор також додається до смаку.
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Країна виробник | Україна |
Тип спецій | Приправа до сала |
Користувальницькі характеристики | |
Вага (г) | 1000 |
- Ціна: 309 ₴/кг