Кава в зернах ТМ "CAFEIERE" E'AROMA, 1кг
567 ₴
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
- +380 (93) 124-61-44
Даний вид кави – це суміш арабіки і робусти з переважанням першої. Арабіка береться з найкращих сортів Перу й Ефіопії, а робуста – з В'єтнаму та Індонезії. У результаті виходить ароматний бленд. У складі мікроелементів на 100 г присутні білки (13,9 г), жири (14,4) та вуглеводи (2,8), а концентрація кофеїну становить не менше 0,7 %.
Опис смаку й аромату
При складанні купажу ми хотіли досягти насамперед вражаючого аромату, адже саме від цього залежить наше сприйняття кави, як, утім, і будь-якого іншого напою, а також їжі. І нам це вдалось. Ну а смак переважно тут формують перуанські й ефіопські сорти, що мають фруктову кислинку з невеликими вкрапленнями шоколадних і квіткових ноток. Також у купажі солодкість переважає над гіркотою.
- Гіркота: 1/4
- Кислинка: 3/4
- Насиченість: 2/4
Рецепти й способи приготування
Щодо вживання якісної арабіки є одне дуже важливе правило – якщо використовуєте будь-які добавки, вони не повинні перебивати смак напою. Скоріше, її мета – підкреслити й посилити. У цьому випадку, хоча ми маємо справу з купажем, це правило теж застосовується. Цукор і молоко можна додавати за смаком, проте бажано не переборщити – усе добре в міру.
Традиційно нагадуємо, що каву не п'ють натще, а також є протипоказання для гіпертоніків. Кожен з нас знає своє здоров'я краще за оточуючих, тому, вирішуючи, яку кількість кави використовувати, а також скільки чашок на день пити, потрібно лише підключити розсудливість.
Якщо бажаєте приготувати каву в чашці або просто немає часу "заморочуватися" з якимись видами кавової техніки, немає проблем – засипаєте 1-2 ложки, заливаєте охолодженим окропом і настоюєте 2-3 хвилини, накривши блюдцем. Однак якщо кавоварка, френчпрес або турка все-таки є, задоволення буде ще повнішим.
- Ціна: 567 ₴