Спеція пажитник мелений 100
29 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 240 грн
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- +380 (93) 124-61-44
Спеція пажитник мелений
Пажитник мелений
Пропонуємо пажитник мелений (фенугрек, шамбала. чаман).
Країна походження:Індія.
Пакування:
- ДОЙ-ПАК КРАФТ-ПАПІР з прозорим вікном 100г, 200г ,500г
- Фольгований пакет -1кг
- Паперовий пакет з поліетиленовою вставкою -5 кг
- мішки по 25 кг
Шамбала – найяскравіше назва спеції, також відомої як пажитник сінний, пажитник грецький, фенугрек, фенум-грек, фенигрекова трава, грецьке сіно, грецький козячий трилисник, грецька сочевица, треуголка, верблюжа трава, хельба, чаман, абиш
Використання в кулінарії спеції шамбала
В більшості випадків в якості спеції використовуються сушене насіння рослини. Смак і аромат шамбали сильний, солодкуватий, трохи гіркий, почасти горіховий, трохи грибної. Часто насіння шамбали, додаючи в блюдо, перемелюють в порошок, оскільки вони досить тверді. Шамбалу можна попередньо обсмажувати – тільки треба стежити, щоб колір спеції залишався світло-коричневим; якщо шамбала почервоніє, то почне гірчити, що небажано.
Шамбала дуже популярна в індійській кухні – спецію додають в овочеві та м'ясні страви, соуси, страви з бобових, в різні закуски, салати та основні страви. Шамбала хороша в грибному, картопляному, цибулевому, гороховому, супах.
Шамбала використовується в рецепті бастурми.
Шамбалу можна додавати в чай і каву. Ця спеція зустрічається в деяких рецептах алкогольних напоїв. Також пажитник іноді використовують в кондитерських виробах.
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Виробник | Пряний світ |
Країна виробник | Індія |
Упаковка | Поліпропіленовий пакет |
Склад | Пажитник |
Тип спецій | Пажитник |
Користувальницькі характеристики | |
Вага (г) | 100 |
- Ціна: 29 ₴