Продавець Інтернет-магазин "Пряний мір" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2206 відгуків
Подарункові набори !Переглянути

Перець сичуанський

220 ₴/100 г

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 240 грн

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
+380 (67) 424-61-44
Юлія
  • +380 (93) 124-61-44
Перець сичуанський
В наявностіПерець сичуанський
220 ₴/100 г
+380 (67) 424-61-44
Юлія
  • +380 (93) 124-61-44
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Інформація для замовлення
Сичуанський перець , також відомий як японський перець и китайський коріандрпряна смакова добавка.
Велика кількість назв цієї пряності істотно пов'язана з тим, що за практично однакового смаку, аромату, зони та способу застосування сичуанського перець із різних місць може досить сильно відрізнятися за виглядом, тому що є оболонкою плодів близькорідних, але все ж різних рослин.
Наприклад, індонезійський перець являє собою набір не окремих "ручинок", а гроздей із кількох штук.
Жодного ставлення до справжнього перцю ці рослини не мають, а перцем цю пряність називають за її сильний перцевий аромат.

Прянощі мають незвичайний гострий смак і викликають приголомшливе відчуття, подібне до дії слабкого електричного струму (як від батарейки) або насиченого газування.
В Європі та Америці сичуанський перцем ароматизують, головно, страви з молюсків та ракоподібних, а також соуси до рибних салатів.
В азійських країнах сичуанський перець використовують не тільки в стравах із морепродуктів і риби, а й у стравах зі свинини та птиці, а також у кондитерських виробах.
У Китаї з меленого сичуанського перцю (китайці називають його "хуацзе") готують популярну в сичуанської кухні приправу "хуацзеянь" (для цього його просіюють і змішують із сіллю), а разом із бадяном, фенхелем, гвоздкою й касією додають його в універсальну суміш прянощів "всякень" ("порошок п'яти ароматів").
Т.к. у процесі термооброблення сичуанський перець досить швидко втрачає свій аромат, то кладуть його або вже готову страву, або недовго до повної готовності.
Крім того, деякі різновиди сичуанського перцю (наприклад, індійський різновид) мають підвищену жорсткість і їх необхідно видаляти з страви перед подаванням на стіл.

  • Ціна: 220 ₴/100 г

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner