Лавровий лист мелений
221 ₴/кг
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 240 грн
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- +380 (93) 124-61-44
Лавровий лист мелений
Країна походження :Грузія
Застосування.
Лавровий лист - найпоширеніша пряність, що застосовується в харчовій промисловості. Його додають у плавлений сир "Московський", використовують у виробництві консервованих огірків, патисонів, томатів, овочевих салатів, маринадных заливок, гірчиці, соусів, щей, борщів, супів. Лавровим листом або ефірною олією присмачують тушонку, варені і напівкопчені ковбаси.
Володіючи сильним антиокислювальним властивістю, лавровий лист перешкоджає "іржавіння" риби, тому його застосовують у всіх рецептурах вітчизняних прянощів і в поєднанні з імпортними. Лавровий лист використовують при виробленні пряної і маринованої оселедця, кільки пряної, оселедця біломорської та натуральної, салаки, рибних консервів в томаті та ін. Він входить до складу пряних сумішей: грузинської "хмелі-сунелі", молдавських для овочевих страв і овочів в кисло-солодкому маринаді, а також для маринування м'яса.
В кулінарії всіх країн світу цією пряністю ароматизують супи (за винятком молочних і фруктових), холодні м'ясні і рибні закуски, тушковані або варені страви з м'яса, риби, птиці, овочів, грибів, субпродуктів. Незамінний лавровий лист при солінні, квашенні, маринуванні, копченні.
Деякі народи використовують лавровий лист у напоях і солодких стравах. У Киргизії його кладуть у напій з медом, в Калмикії додають в чай, на Кубані - в варення з груш.
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
- Ціна: 221 ₴/кг