Продавець Інтернет-магазин "Пряний мір" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2205 відгуків
Подарункові набори !Переглянути

Вишня в'ялена

438 ₴/кг

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 1кг
+380 (67) 424-61-44
Юлія
  • +380 (93) 124-61-44
Вишня в'ялена
В наявностіВишня в'ялена
438 ₴/кг
+380 (67) 424-61-44
Юлія
  • +380 (93) 124-61-44
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Вишня в'ялена

Країна походження: Китай

Пакування: 12.5 кг ящик

Вишня дуже корисна та поширена ягода, її вирощують практично повсюдно. В'ялена вишня зберігає всі свої корисні якості, а крім цього, у неї залишається такий самий чудовий смак і аромат. Купити в'ялену вишню дуже просто — досить лише оформити замовлення на сайті інтернет-магазина "Пряний світ"

Вишня вишня — особлива заготовка на зиму. Такі ягоди не порівняти з замороженими або консервованими: потрапляючи в випічку, кремі або желейних десертів, вони приємно тішать своїм кисло-солодким смаком і приємною пружною текстурою. Цей продукт можна додавати й у кулічі, і в пісочні, смажені пироги або просто подавати до чаю.

Процес заготовки в'ялених вишень

Спочатку вишню очищають від кісточок , проварюють в сиропі, а потім сушать у  спеціальному сушінню.

Рецепти, в яких є цей товар

Класика різдвяної випічки не обійшла стороною й наш блог. Пряний і ароматний, наповнений зацукрованими шматочками фруктів і хрусткими горішками... Він безсумнівно стане головною стравою святкового столу!

 

Інгредієнти

Спосіб приготування:

1. Дрібно наріжте цукати та чверть заявленої вишні (остальну вишню залиште цілою). Натріть апельсинову цедру на дрібній тертці.

2. Помістіть усі сухофрукти в миску з апельсиновою цедрою. Видавіть сік з апельсина в каструлю, додайте бренді або ром і добре підігрійте, не доводячи до кипіння. Залийте сумішшю сухофрукти, перемішайте та залиште на 1-2 години для набухання.

3. Вийміть насіння зі стручків кардамону, розітріть його в порошок, використовуючи ступку (можна вийти приблизно 1/4 чайної ложки порошку).

4. Висипте дріжджі в чашу міксера, додайте цукор.

5. Розігрійте молоко (воно має стати теплим, але не гарячим), влийте тонким струменем до дріжджів і трохи збийте. Залиште на 5-10 хвилин, поки дріжджі не сформувати пишну пінку на поверхні молока.

6. Всипте борошно, спеції та морську сіль. Окремо змішайте олію, яйце та ванільний екстракт, потім з'єднайте їх із молочно-мучною сумішшю й перемішуйте впродовж 5 хвилин до отримання еластичної однорідної маси (використовуйте гак для тіста).

7. Накрийте миску харчовою плівкою й залиште в теплому місці, поки тісто не зіткне вдвічі (приблизно 1 година).

8. Застеліть деко папером для випікання.

9. Велико нарубіті мигдаль і фісташки.

10. Вилийте приблизно половину рідини з замочених сухофруктів, потім додайте їх разом зі рідиною, що залишилася в тісто. Додайте горіхи. Добре змішайте.

11. Викладіть тісто на злегка посипану борошном поверхню й обережно місіть упродовж 1 хвилини. Сформуйте з тіста овал розміром приблизно з лист А4.

12. Сформуйте марципан в акуратний циліндр, приблизно на 4 см коротший за довжину тіста, помістіть у центрі овалу з тіста.

13. Змащуйте один край тіста молоком і складіть його вдвічі, повністю покриваючи марципан. Добре стисніть краї, щоб запечатати.

14. Обережно перемістіть штолен на деко, прикрийте харчовою плівкою, змащеною рослинними оліями, і дайте піднятися, поки розмір не збільшиться майже вдвічі (45 хвилин — 1 година).

15. Розігрійте духовку до 180 °C.

16. Зніміть харчову плівку, помістіть штолен у духовку та випікайте впродовж 30 хвилин до золотистого кольору. Готовий штолен має трохи піднятися, а нижній бік під час постукування — видавати глухий звук.

17. Дістаньте штолен із духовки та дайте трохи охолонути на решітці. Щедро посипте цукровою пудрою.

Основні
Вага1000 г
Користувальницькі характеристики
Вага (г)1000
  • Ціна: 438 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner