Продавець Інтернет-магазин "Пряний мір" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1729 відгуків
Подарункові набори !Переглянути

Спеція сушений майоран

206 /кг

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 240 грн

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
+380 (67) 424-61-44
Юлія
  • +380 (93) 124-61-44
Спеція сушений майоран
В наявностіСпеція сушений майоран
206 /кг
+380 (67) 424-61-44
Юлія
  • +380 (93) 124-61-44
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Спеція сушений майоран

Майоран

Пропонуємо майоран сушений.

Країна походження:Єгипет.

Упаковка:

  • ДОЙ-ПАК КРАФТ-ПАПІР з прозорим вікном 250г ,500г
  • Поліетиленовий пакет 1-5 кг
  • мішки по 25 кг

 

 

 

 

 

 

 

 

Використання в кулінарії спеції майоран


Майоран, мабуть, одна з найбільш популярних приправ у світі. У кулінарії спеція майоран використовується повсюдно. Майоран - пряність, яку можна додавати в будь-які страви для додання аромату.
Аромат у майорану солодкий, пряно-квітковий, нагадує камфору, смак – остропряный, гострий, тонкий і солодкий. Майоран надзвичайно багатий ефірними маслами. Крім того, молода зелень майорану містить безліч вітамінів і корисних речовин - рутин, вітамін С, каротин, пектин, дубильні речовини і гіркоти, надають йому своєрідний смак.
У всі часи цінували майоран і високої кухні, і сільські господині. Використовується в якості приправи до м'ясних страв, супів, салатів, напоїв, надає страві особливий аромат і смак.
У кулінарії вживають листя і квіткові бруньки майорану в свіжому, сушеному і підсмаженому вигляді.
Майоран широко вживають у консервуванні - при солінні огірків, томатів, кабачків, патисонів і при квашенні капусти.
Майоран чудово поєднується з овочевими, рибними і м'ясними стравами, особливо жирними. Здавна вважається, що майоран і жирне блюдо – нерозлучні друзі. Майоран ідеально підходить до тяжких, жирних страв і продуктів. Це пов'язано з його властивість полегшувати травлення. Німці навіть називають майоран "ковбасна трава", - може бути, тому, що ця пряність допомагає перетравлювати жирні сардельки і ковбаски. Відмінною добавкою свіжий майоран служить до смаженої свинини, запечений окіст, смажених і тушкованих качку і гусака. Топлене сало стають дуже смачними, після додавання майорану.
Майоран цінують в кухні будь-якої країни. Його рекомендують додавати в важко перетравлювані овочеві страви (з горохом, квасолею, картоплею).
Майораном ароматизують оцет, чай, компоти, киселі. Заварений як чай, майоран - чудовий напій для жаркої пори року.
Іноді майоран порівнюють за смаком з чебрецем або орегано (ці трави - близькі родичі). Правда, кожна з спецій має свої відтінки й особливості, і вони доповнюють, але не замінюють один одного.
Сильний аромат майорану вимагає такого ж сильного сусідства. В суміші з більш тонкими прянощами він домінує і забиває інші трави.
Цікавий акцент до овочевого соте з баклажанів і кабачків дає поєднання майорану з базиліком, тимяном і шалфейем.
У фарш для котлет або паштет, а також страви із субпродуктів разом з майораном непогано додати мускатного горіха і гвоздики.

Сушений майоран широко використовується разом з чебрецем в готових промислових сумішах для виробництва ковбас, особливо в Німеччині. У нас в країні найбільш широко майоран застосовується в кавказькій кухні. Наприклад, він входить до складу популярної суміші спецій хмелі-сунелі . Майораном можна замінити перець і інші прянощі, а також сіль (так поступають при безсольовій дієті).
Майоран раніше хмелю в Європі стали використовувати в пивоварінні. Французи здавна використовували його у виноробстві.
Настояний на листках майорану протягом п'яти-семи діб оцет набуває приємний аромат, його добре використовувати для заправки салатів.
Майоран-спецію кладуть в холодні закуски, салати з риби. У Франції знаменитий паштет із зайця з майораном, в Чехословаччині - супи з свинини, картопляні, грибні, в Італії - суп з яловичини і рису. Майоран добре поєднується з рубаними м'ясними (зрази) і мясоовощными (голубці) виробами (його додають у сухому вигляді, розтертим у порошок). В Угорщині готують самостійні капустяні і грибні страви, приправлені майораном. Популярний майоран у Вірменській кухні.
Майоран покращує смак других страв з м'яса, дичини, риби. Качка і гуска, приготовані з цією пряністю, - загальновідоме ласощі. Поєднується з кмином при закладці в рибні страви і страви з печінки. Використовується для приготування підлив і соусів до м'яса, спагеті, холодних м'ясних страв, омлетів.

Основні
Країна виробникЄгипет
Тип спеційМайоран
УпаковкаПоліпропіленовий пакет
Вага1000 г
СкладМайоран
Користувальницькі характеристики
Вага (г)1000
  • Ціна: 206 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner