Продавець Інтернет-магазин "Пряний мір" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1744 відгуків
Подарункові набори !Переглянути

Мигдальні пластівці

520 /кг

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
+380 (67) 424-61-44
Юлія
  • +380 (93) 124-61-44
Мигдальні пластівці
В наявностіМигдальні пластівці
520 /кг
+380 (67) 424-61-44
Юлія
  • +380 (93) 124-61-44
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Мигдальні пластівці вагові

Пакування:

  • Крафт-пакет із віконцем  100г ,200 г, 500 г, 1 кг
  • паперовий ящик 10 кг

Країна походження: США

 Мигдальні пластівці — це очищені від коричневої шкірки ядра мигдалю нарізаються тонкими пластинами. За зовнішнім виглядом вони схожі на пелюстки або пластівці. Їх можна вживати в солоному або підсмаженому вигляді. Але найчастіше господині застосовують «пелюсти» мигдалю для прикрашання випічки та десертів (наприклад, морозива, тортів, бісквітів, кексів). Виходить справжній кулінарний шедевр.

Як правильно зберігати мигдальні пластівці?

Щоб стружка не втратила свого смаку, аромату і, найважливіше, корисних властивостей, її треба зберігати в чистій сухій банці зі кришкою, що щільно закривається. Повітря в приміщенні також має бути сухим, позаяк волога може проникнути в місткість і зіпсувати продукт.

Найкраще зберігати пластівці на полиці холодильника або навіть у морозильній камері. Це дасть змогу зберегти продукт і вживати його з користю для організму впродовж 12 місяців.

РЕЦЕПТ

Пиріг «Лепесток мигдалю»

Список продуктів: по одному пакетику ванільного цукру (8 г) і розпушувача (15 г); два яйця; мигдальні пелюстки — 100 г; по 2 ст. ложки меду та молока; білий цукор — вистачить однієї склянки; 100-грамова порція олії вершкового; кефір — 1⁄2 склянки;

Перед початком готування викладаєте всі інгредієнти. Нехай вони хоча б пів години постоять за кімнатної температури. У миску розбиваємо яйця. Вливаємо кефір у потрібній кількості. Всипаємо білий цукор, але не весь, а 150 г. Збиваємо ці компоненти, застосовуючи потужний міксер. Борошно треба з'єднати з розпушувачем. Через сито всипаємо в яєчно-кефірну суміш. Знову вмикаємо міксер. Збиваємо на невеликих обертах. Дно форми для запікання замикаємо спеціальним папером. Акуратно вливаємо тісто. Обов'язково його розрівнюємо. Форму з вмістом поміщаєтьсямо в прогріту духовку (200 °C). Час випікання пирога — 10 хвилин. Займаємося приготуванням заливки. У каструлю кладемо 100-грамову порцію олії вершкового. Розтоплюємо його. Далі висипаємо два різновиди цукру — білий (100 г) і ванільний (пакетик). Водночас додаємо мед із молоком. Перемішуємо. Кладем пелюстки мигдалю. Варим усе це, встановивши слабкий вогонь. Доживання повного розчинення кристалів цукру. Прибираємо каструлю з плити. Саме час діставати наш пиріг із духовки. Приготовлену раніше заливку рівномірно розподіляємо на його поверхні. Відразу ж можна помітити, що пелюстки мигдалю покрилися олійно-цукровою оболонкою. Знову постачаємо пиріг у духовку. Цього разу доведеться чекати 10-15 хвилин. Перед подаванням до столу випічка має охолонути, а її верхня скоринка — затвердити. Приємного всім чаювання!

 

 Мигдальні пелюстки не тільки надають десерту чудового вигляду, але й додають калорії. Це мають враховувати ті, хто стежить за фігурою. Калорійність «пелюстків» мигдалю — 50 ккал/100 г.

Основні
Вага1000 г
Користувальницькі характеристики
Вага (г)1000
  • Ціна: 520 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner